Hyreslediga lokaler

Lokaler och mark

Näringslivskontoret har ett samarbetsavtal med Objektvision. Objektvision är Sveriges största marknadsplats för lokaler, kommersiella fastigheter och mark. Samarbetet innebär att du som fastighetsägare/förvaltare gratis kan marknadsföra dina lediga lokaler i Olofströms kommun kostnadsfritt. Just nu håller listan på på att byggas upp med lediga kommersiella lokaler, mark, fastigheter och företag till salu i Blekinge-regionens fem kommuner. Här kommer att finnas både privata och kommunala fastighetsägare. Du kommer att kunna se de lediga objekten på kartan eller i en lista: Lediga lokaler och mark 

Sidan hamnar högt upp i sökresultaten på Google om någon skriver "Lediga lokaler Olofström" eller "Lediga lokaler Blekinge"

Att bli annonsör på Objektvision.se är enkelt. Registrera ditt konto och börja skapa dina annonser. Senast nästa arbetsdag börjar annonserna visas på marknadsplatsen se Guide här

Kontakta Madeleine Kidell vid frågor eller registrera ditt objekt direkt på marknadsplatsen www.objektvision.se

 

 

Lokal uthyres i Agrasjö-området, Olofström.

Ytan består av ca 500 kvm kontorsyta, fördelat på konferensrum, arbetsrum och större öppen kontors yta. Lokalen är mycket lämplig som tex projektarbetsplats eller liknande. I lokalen finns också hygienutrymmen, omklädningsrum och ett komplett kök.

Vid intresse Kontakta: Håkan Söderbom, EBP i Olofström AB, Tel 070-8583497

 

Lediga lokaler

Vällaregatan 22

Vällaregatan 30
-

Västra Storgatan 12 
- Plan 1: Verkstadslokaler/utställningshall
- Plan 2: Kontorslokaler med gemensam yta (pentry och toalett) 70kvm fördelat på olika rum.

Västra Storgatan 14
-

Västra Storgatan 18
- Plan 2, 2 kontor med gemensam yta (pentry och toalett) 53kvm
- Källare: Låsbara förråd

Ring oss så visar vi lokalerna för dig! Vi går gärna igenom olika alternativ tillsammans med dig och diskuterar dina önskemål om eventuell anpassning av ytorna. Det är viktigt för oss att de nya lokalerna passar optimalt för dig, dina medarbetare och företagets verksamhet.

Välkommen att höra av dig på tel 0454-922 00.

Västra Storgatan 18 (OBS, möbler ingår ej)
Bildnamn Bildnamn Bildnamn Bildnamn Bildnamn Lokaler Aspbacken, Vällaregatan 22
Bildnamn Bildnamn Bildnamn Bildnamn Bildnamn Kontorslokaler Bokbacken, Vällaregatan 30