Skicka en julhälsning

Skicka en julhälsning

Julen är en tid för gemenskap och omtanke. Vi uppmanas att undvika att träffa personer utanför den närmsta kretsen, de som vi träffar till vardags. Vi ska träffas ute och hålla avstånd och stanna hemma om vi känner oss sjuka, även om det bara är lite. Det är ett annorlunda julfirande som vi har framför oss, där vi inte kan umgås som vi brukar. Men vi kan visa omtanke och i år är det extra viktigt!

Ett hej, ett samtal eller ett brev gör mycket. Olofströms kommun tillsammans med bolagen hjälper gärna till med att sprida omtanken genom att skicka din hälsning till någon du saknar och inte kan träffa i jul. Vi skriver din julhälsning på ett av våra fina vykort från Olofström och skicka hem till den du tänker på.

Skicka in adress och en julhälsning till oss
Det du behöver göra är att skicka in vem vill du hälsa till tillsammans med hens adress och vad vill du hälsa? 
Skicka din hälsning till oss på kommunikation@olofstrom.se 

Vi behöver din hälsning senast den 20/12 för att hinna posta vykortet. Men vänta inte utan skicka hälsningen redan idag.

Olofströms Näringsliv AB, Olofströms Kraft AB och Olofströmshus AB bjuder på portot och Olofströms kommun på vykorten. Det kostar dig ingenting och allt du behöver göra är att maila oss en hälsning på ett par rader. (Tänk på att hälsningen ska få plats på ett vykort.)

Vi önskar dig en riktigt god jul!

2020-12-11 08:11