PDS Engineering blev Årets Företagare i Olofström!

PDS Engineering blev Årets Företagare i Olofström!

Den 14 mars delade Företagarna i Olofström ut pris för Årets Företagare 2014, som denna gång gick till Eve Westesson, Fredrik Arnell och Peter Runesson på PDS Engineering. Övriga priser som delades ut under Företagargalan var Årets Köpman som gick till Roland Nilsson och Roger Leviné på Willys, Årets Marknadsförare som gick till Familjen Arnesson på Säljfast, samt Årets Nyföretagare som gick till Mikael Svensson på LV Service. Grattis säger vi till alla pristagare!

Årets Företagare 2014
Motivering: Eve Westesson, Fredrik Arnell och Peter Runesson har efter kraftig omsättningstillväxt visat framtidstro genom att investera i en ny fastighet i Olofström och därmed lagt grunden för ytterligare tillväxt.
Övriga nominerade till Årets Företagare var Altövik och Lasertool, grattis till hedrande nomineringar!

Årets Köpman 2014
Motivering: Roland Nilsson och Roger Leviné har med en stor investering visat att Olofströms handel är värd att satsa på. Efter många års gott företagande och utveckling av verksamhet har de fått möjlighet att förverkliga sina drömmar och ambitioner.

Årets Marknadsförare 2014 (nyinstiftat pris)
Motivering: Familjen Arnesson har trots de motgångar som tidigare mött Olofström vågat satsa på orten. Säljfast AB har satt en positiv prägel på kommunen och satt Olofström på kartan som handelsplats.

Årets Nyföretagare 2014
Motivering: Mikael Svensson har på kort tid byggt upp Lastvagnsservice i Olofström AB baserad på gedigen yrkeskompetens och hög servicegrad.

2015-03-15 22:20