Företagarpriser utdelade - Ted Zaar, Zaarstone AB, blev Årets Företagare i Olofström 2020

Företagarpriser utdelade - Ted Zaar, Zaarstone AB, blev Årets Företagare i Olofström 2020

Den 19 maj delades priser ut till företagare som utmärkt sig lite extra under 2020. Pristagarna tillkännagavs på en digital företagargala, arrangerad av Företagarna i Olofström i samarbete med Olofströms Näringsliv och Sparbanken i Karlshamn. Olofströms Näringsliv sänder ett stort grattis till samtliga pristagare!

På bilden ses från vänster: Erik Olsson, Ica Maxi Olofström, Ted Zaar, Zaarstone, Pontus Bengtsson, PMB Plåtslageri. På bilden saknas Alfred Appelros, Getsocial.


Årets Företagare 2020

Ted Zaar, Zaarstone AB

Årets företagare i Olofström 2020 har med naturen som bas byggt upp ett stabilt företag med erfarenhet och specialkompetens på vårt vanligaste material. Med stenhårt arbete så har man fått nöjda kunder med en miljömässigt evigt hållbar produkt. 


Årets köpman 2020

Erik Olsson, ICA Maxi Olofström

Årets köpman har sedan övertagandet i Olofström utökat sortimentet, förbättrat butikslayouten och tydliggjort prisinformationen. Med en uttalad hållbarhetspolicy tillsammans med inslag av närodlade produkter tillgodoser stormarknaden kundernas behov av en modern fullsortimentsbutik med en smakrik upplevelse.


Årets Nyföretagare 2020

Pontus Bengtsson, PMB Plåtslageri AB

Årets nyföretagare startade 2018 och har visat två bokslut med bra omsättning och lönsamhet. Företagaren har en lång erfarenhet inom byggnadsplåt vilket gör att han kan erbjuda hög kvalitet och snabb leverans och på det sättet tillgodose kundernas krav och önskemål. Företaget är ett viktigt nytillskott av företag inom hantverksbranschen i Olofström.


Årets unga företagare 2020

Alfred Appelros, GS Alfred Appelros AB

Årets unga företagare har med Olofström som bas och med Sverige som arbetsfält byggt upp en digital reklambyrå som möter framtidens utmaningar och möjligheter.  Detta har varit möjligt tack vare företagarens ungdomliga och offensiva framåtanda. Verksamheten har på väldigt kort tid med hög tillväxt satt Olofström på den svenska reklam arenan för sociala medier.

2021-05-21 11:20