Entreprenörsdagen 27 april 2016

Entreprenörsdagen 27 april 2016

Går du i starta-eget-tankar? Har du en spännande affärsidé? Eller kanske driver du redan ett företag? Då är du välkommen till Entreprenörsdagen onsdagen den 27 april kl. 14-18 på Folkets Hus i Olofström!

...................................................................................................

LADDA NER HELA PROGRAMMET SOM PDF >>

...................................................................................................

PROGRAM
14.00–16.00 Utställning/Mingel ”Snabbare puckar”
Kom och få svar på dina frågor kring företagande, eller varför inte testa din affärsidé hos våra inbjudna rådgivare från bl a Almi, revisionsfirmor, advokatbyråer, banker, försäkringsbolag, Nyföretagarcentrum, Företagarna, Olofströms Näringsliv och andra näringslivsaktörer.

16.00–17.30 Träna ditt personliga ledarskap
Föreläsning med Staffan Taylor, föreläsare, mental coach och co-founder på Forza of Sweden. Läs mer om Staffan Taylor nedan!

Om Entreprenörsdagen
Dagen är en del av den nationella Entreprenörsveckan med syfte att inspirera till entreprenörskap och företagande! Entreprenörsdagen arrangeras av Nyföretagarcentrum Olofström i samarbete med Företagarna Olofström och Olofströms Näringsliv, och med stöd från Kyrkhults Sparbanks Utvecklingsstiftelse/Sparbanken i Karlshamn.

Mer information
Roland Aronson, Nyföretagarcentrum
E-post: olofstrom@nyforetagarcentrum.se
Tel: 0454-911 63

FRI ENTRÉ!

.................................................................................................

Om Staffan Taylor
När Staffan Taylor ringde för att söka sitt första sommarjobb hoppades han att ingen skulle svara. När han talade inför andra människor började hjärtat rusa och kallsvetten blänka i pannan. Hur ska man lyckas uppnå sitt mål om man redan förberett sig för att det inte kommer att gå? Hur ska man få fram sitt budskap om man inte vågar tro på sig själv?

Staffan Taylor märkte att rädslorna och osäkerheten började hindra honom från att vara den han verkligen är. Så han började träna på att våga. Han bestämde sig för att bli mästare över sina egna rädslor. Idag är han co-founder av Forza of Sweden och är helt övertygad om att drömmarna tar oss framåt medan rädslor håller oss tillbaka. Nyckeln för framgång säger han själv handlar om att träna både sitt yttre men även inre jag och att sätta sig själv i ett tillstånd han kallar ON-mode. Han brinner för att hjälpa andra att nå sin fulla potential som ledare, medarbetare och medmänniska.

Staffan Taylor är en väldigt uppskattad föreläsare som har en otrolig förmåga att beröra och inspirera. Med målande berättelser och metaforer får han oss att förstå hur mycket vi faktiskt kan förändra och allting börjar med oss själva i vårt personliga ledarskap.

2016-03-22 09:42