Årets företagare utsedda!

Årets företagare utsedda!

På Företagarnas årsmöte utsågs följande pristagare:
Årets Handlare - Lisbeth Lizzo Mattsson / Butik Lizzo

Årets Nyföretagare - Carina Kicki Olsson / Kickis café
Årets Företagare - Anders Törnqvist / Altövik

Årets Företagare, Altövik! (på bild)
Motivering: Anders Törnqvist har under många år visat att långsiktigt och stabilt företagande fungerar. Genom att alltid leverera kvalité, hög service och ett uppskattat kundbemötande har Altövik textil och presentreklam blivit ett starkt varumärke i regionen. Anders är dessutom engagerad lokalt såväl i Företagarna som i andra samhällsfrågor som gynnar företagarklimatet. Tillsammans med sina kompetenta medarbetare och fortsatt drivkraft på topp ser framtiden ljus ut med bland annat nya satsningar inom digital marknadsföring.

Årets köpmann - Lizzo!
Motivering: Lisbeth Lizzo Mattsson är en förebild bland handlare i Olofström. Genom att sätta sina kunder i främsta rummet och alltid erbjudande en utomordentlig service har Lizzos blivit en välkänd butik med trogen kundskara. Lizzo visar att det går att driva en framgångsrik klädbutik i Olofström när man ger kunderna det lilla extra. Hon är en förebild för handlare och en mycket uppskattad företagare på orten.

Årets nyföretagare - Kickis!
Motivering: Carina Kicki Olsson har på kort tid byggt ett starkt varumärke och ett välbesökt Café i Olofström. Genom en stor drivkraft och kämparglöd har hon lyckats skapa ett lönsamt företag på bara några år. Kicki engagerar sig gärna i att hjälpa unga och har inte brist på motivation. Hon har arbetar ständigt med nya spännande idéer samtidigt som kvalitén och servicen prioriteras.

2016-03-17 21:00