Anmäl dig som utställare till Entreprenörsdagen!

Anmäl dig som utställare till Entreprenörsdagen!

Den 23 april arrangerar Nyföretagarcentrum, Företagarna i Olofström och Olofströms Näringsliv en Entreprenörsdag på Folkets Hus. Till utställningen som pågår mellan kl. 14.00-16.00 erbjuder vi nu olika aktörer möjligheten att delta och visa hur din organisation kan stötta företagare/blivande entreprenörer.

Dagen är en del av den nationella Starta Eget-veckan (ve 17) och syftet är att inspirera till entreprenörskap och företagande. Vi vänder oss till alla företagare, både dem som just startat ett företag, de som idag driver ett företag och de som har en affärsidé eller bara hunnit tänka tanken...

Vill du ställa ut?
Exempel på aktörer som kan vara intressanta som utställare är banker, företagsrådgivare, försäkringsbolag, revisionsfirmor, jurister, näringslivssaktörer m.fl. Vi ser att ni är en viktig del för dagens syfte, inte minst som deltagande resurs i Snabbare puckar! (Läs mer nedan)

Som utställare får ni en yta och möjligheter till exponering, fri entré till Magnus Helgessons föreläsning (se nedan), samt kaffe mm under dagen.

Priset för en utställningsruta: 1000 kr.

Anmälan och frågor:
Roland Aronsson, Nyföretagarcentrum
e-post: olofstrom@nyforetagarcentrum.se
tele: 0454-911 63

Programmet för dagen ca 14.00–18.00

14.00–16.00
Utställning i Klockrike med aktörer som på något sätt positivt kan medverka, berika och bidra till ett berikande och utvecklande av företag och näringsliv exempelvis banker, Almi, försäkringsbolag, revisionsfirmor, jurister, näringslivssaktörer, Företagarna, Nyföretagarcentrum, UF (Ung företagsamhet) m.fl.

Det blir som ”Snabbare puckar” – Effektivt mingel med inbjudna rådgivare inom skatt, finansiering, nyföretagarstöd eller kanske bara testa Din affärsidé.

15.00–15.40
(Ny)företagandets framgångsfaktorer
Jörgen Adolfsson, Entreprenör och lärare i entreprenörskap vid Lunds Universitet

16.00–17.30
Föreläsning om entreprenörskap med Magnus Helgesson
(grundare till kedjan Harrys)

Besökare bjuds på kaffe och arrangemanget är kostnadsfritt för besökare.

2015-03-24 16:57